Bedrijfsevenement Halle

Stijlvolle locatie voor een bedrijfsevenement bij Halle

Wie zoekt naar de meest geschikte locatie om in stijl een bedrijfsevenement te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Halle. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme bedrijfsevenement voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw bedrijfsevenement zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw bedrijfsevenement-gasten. Kortom, het landhuis is de uitgelezen locatie voor een Bedrijfsevenement in stijl.

Een mooi bedrijfsevenement in stijl bij Halle

Het team van Nieuwenbos weet exact wat nodig is om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een bedrijfsevenement. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw bedrijfsevenement tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder bedrijfsevenement, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek bedrijfsevenement

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsevenement ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsevenement alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsevenement bij Halle bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk bedrijfsevenement te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsevenement in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.