Bedrijfsevenement Buggemhout

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Buggemhout !

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een bedrijfsevenement zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Buggemhout gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Buggemhout is heel geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige events zoals bedrijfsevenementen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een topplek voor uw bedrijfsevenement. Indien de zon van de partij is, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij slecht weer is er uiteraard geen man overboord. Het imposante landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een bedrijfsevenement een onvergetelijk succes te maken. Uw bedrijfsevenement zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een mooi bedrijfsevenement in stijl bij Buggemhout

Er is bij Buggemhout geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een bedrijfsevenement.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in bedrijfsevenementen beschikken we over alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsevenement iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect bedrijfsevenement

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsevenement ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsevenement alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Buggemhout bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk bedrijfsevenement te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsevenement wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.