Bedrijfsevenement Steenvoort

Nieuwenbos: Voor bedrijfsevenement in stijl bij Steenvoort

Aan het speuren naar een knappe plek om een bedrijfsevenement te organiseren bij Steenvoort? In dat geval is voor u het Nieuwenbos zonder enige twijfel een interessante tip. Dit mooie, rustige oord nabij Steenvoort is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 mensen, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsevenementen. Het fraaie domein van het klassieke landhuis is echt wel een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een fraai bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in het landhuis nabij Steenvoort. Kortom, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Steenvoort, 1 locatie: Nieuwenbos. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen.

Onze immense tuinen aan het landhuis vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft uw bedrijfsevenement nog dat beetje meer cachet. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Steenvoort ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een fijn bedrijfsevenement in stijl bij Steenvoort

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van uw bedrijfsevenement een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten te ontvangen voor een bedrijfsevenement. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw bedrijfsevenement tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsevenement, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek bedrijfsevenement

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsevenement ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsevenement werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Steenvoort bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsevenement te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsevenement in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.