Bedrijfsevenement Ninove

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Ninove !

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Ninove kunt u terecht als u een onvergetelijk bedrijfsevenement wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de inspirerende omgeving van Ninove is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme bedrijfsevenementen te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus bedrijfsevenement. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw bedrijfsevenement. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een mooi bedrijfsevenement in stijl bij Ninove

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een bedrijfsevenement een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een bedrijfsevenement. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw bedrijfsevenement tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsevenement, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsevenement

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsevenement ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsevenement alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Ninove bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk bedrijfsevenement te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsevenement wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.