Bedrijfsevenement Malderem

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Malderem !

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Malderem gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Malderem is heel geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals bedrijfsevenementen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een topplek voor uw bedrijfsevenement. Indien het zonnetje schijnt, is de netjes onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij slecht weer is er natuurlijk niets verloren. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsevenement zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een intiem bedrijfsevenement in stijl

Er is bij Malderem geen mooiere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een bedrijfsevenement.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsevenementen beschikken we over alle troefkaarten om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsevenement iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsevenement

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsevenement ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsevenement werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsevenement bij Malderem bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk bedrijfsevenement te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsevenement in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.