Bedrijfsevenement Lierde

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Lierde !

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Lierde gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Lierde is heel geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals bedrijfsevenementen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw bedrijfsevenement. Indien het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en prachtige tuin een must. Bij minder weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft erg veel te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsevenement zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een fijn bedrijfsevenement in stijl

Er is bij Lierde geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een bedrijfsevenement.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsevenementen beschikken we over alle troeven om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsevenement een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch bedrijfsevenement

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsevenement ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsevenement werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Lierde bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk bedrijfsevenement te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsevenement wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.