Bedrijfsevenement Liedekerke

Een wondermooi plaatsje bij Liedekerke voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Nieuwenbos is een fantastische en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een bedrijfsevenement voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Liedekerke is perfect voor (iets) kleinere, chique bedrijfsevenementen. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een toplocatie voor een bedrijfsevenement in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden ontvangen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt meer dan voldoende troeven om al uw genodigden een bedrijfsevenement die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de ideale plek om in alle gezelligheid een bedrijfsevenement te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw bedrijfsevenement naar een ongezien hoog niveau.

Een intiem bedrijfsevenement in stijl bij Liedekerke

Ons ervaren team weet exact wat onontbeerlijk is om van een bedrijfsevenement een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een bedrijfsevenement. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw bedrijfsevenement tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder bedrijfsevenement, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect bedrijfsevenement

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw bedrijfsevenement ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsevenement werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Liedekerke bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk bedrijfsevenement te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsevenement in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.