Bedrijfsevenement Lebbeke

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Lebbeke !

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Lebbeke gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Lebbeke is zeer geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals bedrijfsevenementen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een droomplek voor uw bedrijfsevenement. Wanneer de zon schijnt, is de netjes onderhouden en prachtige tuin een troef. Bij slecht weer is er uiteraard niets verloren. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het landhuis is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsevenement zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een fijn bedrijfsevenement in stijl

Onze ploeg weet exact wat nodig is om van een bedrijfsevenement een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een bedrijfsevenement. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw bedrijfsevenement tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsevenement, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsevenement

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsevenement ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsevenement werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Lebbeke bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk bedrijfsevenement te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsevenement in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.