Bedrijfsevenement Kobbegem

Exclusieve locatie voor een bedrijfsevenement bij Kobbegem

Als u een geschikte plaats zoekt bij Kobbegem om bvb. een bedrijfsevenement te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een geweldige omgeving bij Kobbegem prachtige bedrijfsevenementen voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een bedrijfsevenement in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw bedrijfsevenement. Ideaal om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een bedrijfsevenement. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl bedrijfsevenementen vieren.

Een fijn bedrijfsevenement in stijl bij Kobbegem

Er is bij Kobbegem geen mooiere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een bedrijfsevenement.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in bedrijfsevenementen hebben we alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsevenement iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect bedrijfsevenement

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsevenement ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsevenement alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Kobbegem bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsevenement te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsevenement in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.