Bedrijfsevenement Gent

Nieuwenbos: Voor bedrijfsevenement in stijl bij Gent

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een bedrijfsevenement zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Gent gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Gent is heel geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals bedrijfsevenementen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw bedrijfsevenement. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de prima onderhouden en prachtige tuin een must. Bij slecht weer is er uiteraard niets verloren. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het landhuis is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsevenement zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) 100% in orde zijn.

Een intiem bedrijfsevenement in stijl bij Gent

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een bedrijfsevenement een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een bedrijfsevenement. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw bedrijfsevenement tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsevenement, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect bedrijfsevenement

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsevenement ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsevenement alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsevenement bij Gent bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk bedrijfsevenement te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsevenement wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.