Bedrijfsevenement Dendermonde

Het mooiste plekje nabij Dendermonde voor klassevolle bedrijfsevenementen

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een bedrijfsevenement wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Dendermonde gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Dendermonde is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals bedrijfsevenementen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtlocatie voor uw bedrijfsevenement. Als de zon schijnt, is de prima onderhouden en fraaie tuin een must. Bij minder weer is er uiteraard geen man overboord. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. elke kamer in het landhuis is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een bedrijfsevenement een onvergetelijk succes te maken. Uw bedrijfsevenement zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een intiem bedrijfsevenement in stijl

Het team van Nieuwenbos weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van uw bedrijfsevenement een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een bedrijfsevenement. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw bedrijfsevenement tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsevenement, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsevenement

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsevenement ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsevenement werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Dendermonde bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk bedrijfsevenement te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsevenement in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.