Bedrijfsevenement Brussel

Exclusieve locatie voor een bedrijfsevenement bij Brussel

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een bedrijfsevenement zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Brussel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Brussel is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals bedrijfsevenementen in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een droomplek voor uw bedrijfsevenement. Als de zon schijnt, is de goed onderhouden en prachtige tuin een troef. Bij minder weer is er natuurlijk niets verloren. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsevenement zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een intiem bedrijfsevenement in stijl

Het team van Nieuwenbos weet als geen ander wat nodig is om van een bedrijfsevenement een weergaloos succes te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een bedrijfsevenement. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw bedrijfsevenement tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder bedrijfsevenement, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch bedrijfsevenement

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsevenement ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsevenement werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Brussel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk bedrijfsevenement te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsevenement in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.