Bedrijfsevenement Asbeek

Het beste plaatsje bij Asbeek voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een bedrijfsevenement wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Asbeek gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Asbeek is bijzonder geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals bedrijfsevenementen in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw bedrijfsevenement. Als de zon schijnt, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij minder weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het huis in landelijke stijl is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsevenement zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een fijn bedrijfsevenement in stijl bij Asbeek

Er is bij Asbeek geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een bedrijfsevenement.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsevenementen bezitten we alle troeven om van ieder evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw bedrijfsevenement een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsevenement

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsevenement ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsevenement alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsevenement bij Asbeek bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk bedrijfsevenement te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsevenement wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.