Babyborrel Wemmel

Nieuwenbos: Voor babyborrel in stijl bij Wemmel

Nieuwenbos is een prachtige en zeer stijlvolle locatie waar u in stijl een babyborrel voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Wemmel is perfect voor (iets) kleinere, chique babyborrels. Ons gezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een prachtlocatie voor een babyborrel in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden ontvangen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een babyborrel die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om in alle gezelligheid een babyborrel te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw babyborrel naar een ongezien hoog niveau.

Een mooi babyborrel in stijl bij Wemmel

Er is bij Wemmel geen betere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een babyborrel.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in babyborrels hebben we alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw babyborrel iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek babyborrel

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw babyborrel ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw babyborrel. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw babyborrel alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw babyborrel bij Wemmel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk babyborrel te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol babyborrel

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een babyborrel in intieme kring. Kortom, als u een babyborrel in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.