Babyborrel Ternat

Een idyllisch plekje nabij Ternat voor stijlvolle babyborrels

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een babyborrel wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Ternat gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Ternat is heel geschikt voor de iets intiemere, iets kleinschalige evenementen zoals babyborrels in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw babyborrel. Indien de zon schijnt, is de goed onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij minder weer is er uiteraard niets verloren. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een babyborrel een onvergetelijk succes te maken. Uw babyborrel zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een intiem babyborrel in stijl bij Ternat

Ons ervaren team weet als geen ander wat nodig is om van uw babyborrel een onovertroffen succes te maken. Geen betere plek dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een babyborrel. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw babyborrel tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder babyborrel, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch babyborrel

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw babyborrel ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw babyborrel. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw babyborrel werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw babyborrel bij Ternat bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk babyborrel te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol babyborrel

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een babyborrel in intieme kring. Kortom, als u een babyborrel in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.