Babyborrel Opwijk

Het beste plaatsje nabij Opwijk voor chique babyborrels

Bent u op zoek naar een knappe gelegenheid om een babyborrel te laten plaatsvinden bij Opwijk? In dat geval is wellicht het Nieuwenbos zonder enige twijfel een prima tip. Deze prachtplek in de buurt van Opwijk heeft alles in huis om van een babyborrel een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste kamers voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn zeer geschikt voor babyborrels. Het mooie gebied van het oude landhuis is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique babyborrel in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Opwijk. Kortom, voor een op en top perfect babyborrel bij Opwijk, één locatie: Nieuwenbos! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde babyborrels.

Onze uitgestrekte tuinen aan het landhuis vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent uw babyborrel nog dat beetje meer ‘cachet’. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Opwijk ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een mooi babyborrel in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat nodig is om van uw babyborrel een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een babyborrel. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw babyborrel tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder babyborrel, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk babyborrel

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw babyborrel ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw babyborrel. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw babyborrel werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw babyborrel bij Opwijk bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk babyborrel te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol babyborrel

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een babyborrel in intieme kring. Dus, als u een babyborrel wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.